U Zagrebu održan sastanak nad/biskupijskih voditelja katoličke malonogometne lige

by | Mar 17, 2021 | novosti

U organizaciji Ureda HBK za mlade, 9. ožujka 2020. u prostorijama Hrvatske biskupske konferencije održan je prvi ovogodišnji sastanak voditelja KMNL-a zbog organizacije 17. po redu nacionalne Završnice katoličkih malonogometnih liga Crkve u Hrvata.

U siječnju, na prošlom sastanku Odbora HBK za mlade potvrđeno je da će se ovogodišnja Završnica održati od 4. do 6. lipnja 2020. godine u Zadarskoj nadbiskupiji. Ovo je drugi put nakon 2009. godine da je Zadarska nadbiskupija domaćin jednog ovakvog natjecanja.

Jučerašnjim sastankom presjedala je voditeljica Ureda HBK za mlade Ivana Čogelja i delegat za ovogodišnju nacionalnu završnicu Marjan Spehnjak, trajni đakon.

Na sastanku su također sudjelovali voditelji Lovrak Hrvoje, Mihael Karlovčec, Dario Marković, Tvrtko Galić, Mihael Mihić, don Tuna Jozić, don Damjan Soldo, don Mladen Šutalo, don Tomislav Ljuban te povjerenik za mlade Zadarske nadbiskupije don Zvonimir Mikulić, koji je dao smjernice održavanja programa.

Završnica će se održavati u Benkovcu, Biogradu, Bibinju i Poličniku a mogu sudjelovati mladići od 15 do 30 godina.
Nadbiskupija će ugostiti čak 16 malonogometnih ekipa nad/biskupija iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Gosti će moći sudjelovati na svečanom otvaranju i zatvaranju susreta, međusobnom natjecanju te će također moći upoznati Zadarsku nadbiskupiju i duhovno se obogatiti.

Ured HBK za mlade

Ksaverska cesta 12A 10000 Zagreb