Svečanim misnim slavljem zatvorena je 16. nacionalna završnica KMNL-a

by | Mar 17, 2021 | novosti

Svečanim misnim slavljem u varaždinskoj katedrali Uznesenja blažene Djevice Marije na nebo, završila je i ova, 16. po redu nacionalna završnica KMNL-a. Svetu misu predvodio je varaždinski biskup Josip Mrzljak, a na samom kraju mise podijelio je svim ekipama zahvalnice za sudjelovanje, medalje i pehare najboljim ekipama. 

Hvala svim ekipama i igračima koji su došli na završnicu, njihovim voditeljima, trenerima, povjerenicima, voditeljima biskupijskih liga te sucima koji su došli u našu biskupiju. Nadamo se da ste se osjećali ugodno te da sa sobom nosite lijepe uspomene iz Varaždinske biskupije.

Hvala i biskupu Josipu Mrzljaku koji je odobrio da se ova završnica organizira u našoj biskupiji. Hvala i župnicima i obiteljima koji su ustupili smještaj igračima. Hvala i svim našim sponzorima koji su svojim donacijama pomogli da se uspješno provede ova završnica. Također, hvala i cijelom organizacijskom odboru i animatorima, na čelu s povjerenikom za mlade, vlč. Tihomirom Kosecom i Martom Kranjčec, tajnicom Ureda za pastoral mladih, koji su to koordinirali i planirali mjesecima.

Ksaverska cesta 12A 10000 Zagreb