Prijava za susret

Prijave za SDM u Krakovu 2016.

Ured HBK za mlade poziva sve mlade da se prijave na Svjetski dan mladih koji će se održati od 25. do 31. srpnja 2016. u Krakovu.

GRUPNE PRIJAVE

Sve grupne prijave voditelja obavljaju se izričito preko Ureda HBK za mlade putem e-maila mladi@hbk.hr . Molimo vas da grupe prijavite Uredu najkasnije do kraja ožujka 2016. godine. Grupe koje se žele prijaviti dobiti će šifru od Ureda preko koje će moći prijaviti svoju grupu u sustav prijava na službenih stranicama Svjetskog dana mladih.  Više o paketima možete pročitati ovdje, a kalendar glavnih događaja možete pogledati ovdje.  Na susretu mogu sudjelovati i pripadnici različitih kršćanskih denominacija, s napomenom-program je katolički.

Grupne prijave traju do 30. lipnja 2016. kada Organizatori Svjetskog dana mladih službeno zatvaraju sustav prijava i uplatu hodočasničkih paketa od svih grupa.  Za sva dodatna pitanja Ured možete kontaktirati na broj 091 263 5008.

 

 

POJEDINAČNE PRIJAVE

Ukoliko želite sudjelovati na ovom velikom događaju, potrebno se prijaviti u svojoj nad/biskupiji odnosno redovničkoj zajednici kod povjerenika za pastoral mladih tj. grupnog voditelja. Popis povjerenika i njihovi kontakti dostupni su na podstranici Povjerenstva za pastoral mladih. Uskoro ćemo objaviti više informacija o svim voditeljima grupa.

Ako se neka osoba želi prijaviti pojedinačno tj. van grupnog aranžmana, to može napraviti isključivo u slučaju da sudjeluje kao volonter na Svjetskom danu mladih ili izvođač na festivalu mladih.

Za više informacija o prijavama i volontiranju kliknite ovdjedok više informacija o prijavama za Festival mladih i Centar zvanja pogledajte ovdje.

 

 

Ured HBK za mlade